Ιππασία και δραστηριότητες στη φύση

Καστοριά - Παραδοσιακός Ξενώνας Λέχοβο
Καστοριά – Μια Μαγευτική Πόλη
16 Απριλίου, 2019
Ο Αρκτούρος
26 Ιουνίου, 2019

Ο Ξενώνας Μονοπάτι διοργανώνει εξορμήσεις στη φύση και σε συνεργασία με το κέντρο δραστηριοτήτων Άρτεμις Ο.Ε. στο Σκλήθρο σας δίνετε η ευκαιρία να απολαύσετε το φυσικό κάλλος της περιοχής μας.Η ΑΡΤΕΜΙΣ Ο.Ε είναι κέντρο δραστηριοτήτων με εξειδίκευση σε εκδρομές και εξορμήσεις αναψυχής στη φύση. Η περιοχή στην οποία δρά είναι το νοτιοδυτικό άκρο του νομού Φλώρινας.(ΝΥΜΦΑΙΟ– ΣΚΛΗΘΡΟ– ΖΑΖΑΡΗ )Η εταιρία διοργανώνει κάθε είδους δραστηριότητες, για έντονες αλλά και ήρεμες στιγμές, αλλά πάντα ξεχωριστές, για οικογένειες, παρέες, συλλόγους, σχολεία, για μικρά και μεγάλα «παιδιά», με μοναδική προϋπόθεση την όρεξη να γνωρίσετε και να αγαπήσετε τη φύση.
Μια επίσκεψη με ποδήλατα ως το καταφύγιο του λύκου στην Αγραπιδιά, βόλτα στο μονοπάτι των ψαράδων με προορισμό τη λίμνη Ζάζαρη, κανό στα ήρεμα νερά της, αναρρίχηση σε τεχνητό πύργο, περίπατο με άλογα σε μαγεμένα μονοπάτια στο βουνό, στο ίσκιο των αιωνόβιων δένδρων με μοναδική συντροφιά τους ήχους του δάσους που σκοπό έχουν να αφήσετε πίσω τις έννοιες, να σας πάρουν το μυαλό και φεύγοντας να έχετε μαζί σας εικόνες βγαλμένες από παραμύθια.

Η περιοχή στην οποία δραστηριοποιείται είναι ιδανικός προορισμός και σας παρέχει δυνατότητες για πληθώρα εξορμήσεων, όπως πεζοπορία, ιππασία, mountain bike κ.α. Ειδικότερα για την πεζοπορία, σας δίνετε η δυνατότητα να κάνετε ορειβασία σε καταγεγραμμένες διαδρομές, όπως σε μονοπάτια του εμφυλίου.

Η Άρτεμις διαθέτει πλήρη εξοπλισμό για καθεμία από τις δραστηριότητες που σας προτείνεται. Τα άλογα, που εκτρέφονται, είναι μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία καθώς θα έχετε την ευκαιρία όχι μόνο να ιππεύσετε, αλλά να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό δεσμό με αυτό το ιδιαίτερο πλάσμα. Διαθέτουμε συνολικά 30 ποδήλατα, έξι τριθέσια κανό και φυσικά τον κατάλληλο εξοπλισμό ασφαλείας (σωσίβια, κράνη και προστατευτικά). Όσο για την αναρρίχηση, εφαρμόζουμε τους πιο αυστηρούς κανόνες ασφαλείας. Παράλληλα, διαθέτουμε πλήρη εξοπλισμό για τοξοβολία, αλλά και για παρατήρηση πουλιών. Κυρίως, το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, σας συνοδεύει σε κάθε δραστηριότητα και εξασφαλίζει την ασφάλεια και την άνεσή σας.

Για περαιτέρω πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Άρτεμις Ο.Ε. :https://www.artemisoe.gr/
h

Ελληνικα