Μονοπάτι – Ξενώνας Νέων

HOSTELLING INTERNATIONAL

Μονοπάτι, μέλος των Ξενώνων Νέων στην Ελλάδα.

hihostels-greece-logo

Σύλλογος Ξενώνων Νέων Ελλάδας. Έτοιμοι για μία πραγματικά ελληνική εμπειρία!

Ο Σύλλογος Ξενώνων Νέων Ελλάδας είναι ένας μη κερδοσκοπικός σύλλογος, ο οποίος υπάρχει από το 2017 και στον οποίο συμμετέχουν 21 ξενώνες νέων από όλη την Ελλάδα. Ο στόχος του συλλόγου είναι η στήριξη των νεανικών ταξιδιών και της κοινής μάθησης – μαζί με την ανάπτυξη δραστηριοτήτων και διαπολιτισμικών εμπειριών αλληλεγγύης και αμοιβαίας συνεννόησης ανάμεσα σε νέους ανθρώπους, ανεξαρτήτως εθνικής προέλευσης, φύλου, θρησκείας ή κοσμοθεωρίας. Ο Σύλλογος Ξενώνων Νέων Ελλάδας ενθαρρύνει εξορμήσεις νέων, οικογενειών και ομάδων, που θέλουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επίσης υποστηρίζει την επαφή με το περιβάλλον, την περιβαλλοντική συνείδηση και έναν υγιή τρόπο ζωής, την ανάπτυξη της προσωπικότητας, όπως και ποικίλες δυνατότητες για την διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου διαμέσου του αθλητισμού και των παιχνιδιών, των πολιτιστικών και ομαδικών δραστηριοτήτων.

Είμαστε περήφανοι, που συμμετέχουμε στο Διεθνές Δίκτυο Ξενώνων Νέων Hostelling International (HI).

Πες λοιπόν ΗΙ στην Ελλάδα

Οι Ξενώνες Νέων μας είναι ανοιχτοί σε όλους, χωρίς όριο ηλικίας: άτομα και οικογένειες, ομάδες ταξιδιωτών ή ομάδες νέων. Για τους Ξενώνες Νέων Ελλάδας δεν υπάρχει ο περιορισμός “μόνο για μέλη”. Ωστόσο, η κάρτα μέλους προσφέρει τουλάχιστον 10% εξοικονόμηση στο κόστος της διαμονής σου στην Ελλάδα και σε 4.000 μοναδικούς ξενώνες σε 90 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η συνδρομή είναι μια δωρεά σε μη κερδοσκοπικό οργανισμό, επομένως κάθε μέλος συνεισφέρει, συντηρεί και υποστηρίζει το έργο των Διεθνών Ξενώνων Νέων.

Όντας κάτοχος κάρτας του Συλλόγου Ξενώνων Νέων Ελλάδας ή της Διεθνούς Ομοσπονδίας Hostelling International, όχι μόνο ανοίγουν οι πόρτες στο μεγαλύτερο δίκτυο ξενώνων νέων παγκοσμίως, αλλά υπάρχουν και οφέλη για ψυχαγωγία, μουσεία, πολιτισμό και πολλά άλλα. Έτσι, αν ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο ή απλά σε κοντινά μέρη, βεβαιώσου ότι έχεις μαζί σου την κάρτα μέλους HI.

Ετήσια συνδρομή κάρτας μέλους ΗΙ:

  • Νέοι (μέχρι 27 ετών): 7 €
  • Ενήλικες (27+) ή Οικογένεια: 20 €
  • Ομάδα: 40 €
Ελληνικα